Aan- en Verkoop

Of u nu beginnend belegger bent of al een mooie vastgoedportefeuille in bezit hebt; er komt een moment waarop u bepaalde panden wilt gaan verkopen of dat u uw portefieulle wilt uitbreiden door nieuwe panden aan te kopen.
Of het nu gaat om aankoop of verkoop: Rendement en ruimte om te groeien staat voorop

Aankoop begeleiding

Start of uitbreiden

Levert uw spaargeld op de bank te weinig op of wilt u werken aan uw pensioen opbouw. Vastgoed is al tientallen jaren een erg waardevaste investering geweest met uitstekende rendementen. Zowel in directe als indirecte zin. U denkt er over om te investeren in vastgoed; en nu?

Veelal wordt beleggingsvastgoed onderhands verkocht. Dit houdt in dat woonruimte niet op portalen als Funda, ZAH of op JAAP te koop worden aangeboden, maar dat de woning door een eigenaar zelf of via een tussenpersoon wordt doorverkocht. Vooral al beginnend belegger is het lastig hier tussen te komen en is de woning vaak al verkocht voordat je door hebt dat deze te koop werd aangeboden.

Wij helpen zowel startende als vastgoedeigenaren met een grotere portefeuille de panden te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Verkoop begeleiding

Ruimte

Wanneer u al geïnvesteerd heeft in vastgoed, ongeachte of u nou één of 10 panden in bezit heeft er komt er een moment dat u één op meerdere objecten zult willen gaan verkopen.

Het kan zijn dat u wilt gaan verkopen, omdat u het rustiger aan wilt gaan doen of juist wilt verkopen om overwaarde te gelden te maken om door te kunnen groeien. Samen met u bepalen wij wat de beste strategie is om te verkopen en wat de te verwachten opbrengst bij verkoop is. Hierbij inventariseren wij de huidige en potentiële huurstroom, staat van onderhoud, lasten die gepaard gaan met het eigenaarschap en de courantheid van het object.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om één of meer objecten te verkopen.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op